Орхідея – неймовірної краси екзотична рослина, яка вже давно почали культивувати, як кімнатну, масово продавати та заводити будинки. Ось тільки з приводу дарування орхідеї є певні прикмети, адже ця квітка має дуже сильну енергетику і може по-різному впливати на людей.

Шанувальники фен-шуй в один голос стверджують, що орхідея є найсильнішим талісманом та джерелом щастя, тому її дарувати можна лише тоді, коли до людини є велика любов та повага.

Так, чоловік може дарувати ехтот квітка своїй коханій лише в тому випадку, якщо його наміри серйозні, а почуття – глибокі та міцні.

Крім того, тропічна гостя стане відмінним підношенням коханій дружині, особливо якщо останнім часом стосунки подружжя дещо охолонули. Розкішна квітка без слів розповість, що пристрасть і повага, як і раніше, не покинули цей союз.

Хоча це й не абсолютне табу, проте орхідею не варто дарувати, якщо у того, хто дарує, немає глибоких почуттів до людини, якщо просто потрібно щось презентувати, щоб відбутися. Таким чином, орхідея – не найкращий подарунок для колеги, вчительки чи іншої особи, з якою немає особистих взаємин.

І ще, орхідея – це квітка для жінок, тому її не варто тримати в будинку, де мешкає самотній чоловік. Також не варто ставити орхідею у дитячій кімнаті сина, у робочому кабінеті чоловіка, а також у спальні подружжя.

До речі, орхідею називають енергетичним вампіром. Ця рослина поглинає позитивну енергію в будинку, що завдає шкоди господарям, тому її краще розміщувати на кухні, коридорі або ванній.

Поганою прикметою вважається забирати орхідею з чужого будинку. Вважається, що ця рослина швидко звикає до свого господаря. Тому новому власнику вона може спричинити конфлікти та суперечки в будинку.

Читайте також:

Вікна більше не «потітимуть»: які кімнатні рослини здатні позбутися конденсату

Названі кімнатні рослини, які приманюють гроші та удачу

Замість валеріани та гліцину: які кімнатні рослини допомагають заснути