Популярний політичний аналітик та колишній депутат України Тарас Чорновіл озвучив своє бачення ситуації щодо майбутнього Путіна. Він вирішив дати прогнози і сказав, що може статися з російським диктатором вже найближчим часом.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин "glavred"

На думку Тараса Чорновола, якщо в Росії продовжиться погіршення ситуації, оточення самого Путіна може зробити так, щоб російського тирана не отримали живим.

Колишній народний депутат України сказав: «Якщо Путін тоді ще буде у здоров'ї, то з протестами розбиратимуться досить швидко. Досить лише заяв Путіна, щоб пішов ОМОН. Бо поки що Путін сприймається росіянами як "успішний цар", бунтів не буде. Але якщо почнеться серйозний рух, необов'язково Путіна уб'ють - знайдеться багато людей, які розумітимуть, що Путіна можна добре запакувати до Гааги, а для себе отримати не просто вихід із-під санкцій, а й неймовірні бонуси», - сказав фахівець.

Крім цього, на цьому промова політичного аналітика не закінчилася, і він додав, що живий Путін може завдати маси проблем для його оточення. Тобто навіть якщо Путін буде засуджений у Гаазі, то він може багато чого наговорити і багато кого "здати".

«Але будуть інші, для кого Путін у клітці в Гаазі означатиме Гаагу і для них. Тому його наближені робитимуть усе, щоб ніхто не взяв Путіна живим. Бо якщо Путін помре, то всю провину в РФ валитимуть на нього. Тому якщо бунти в Росії почнуться і наближатимуться до Путіна персонально, буде ухвалено консолідоване рішення про те, що його треба прибрати», – заявив Тарас Чорновіл.

Читайте також:

Новий масштабний наступ Росії: куди Путін навесні та влітку кине сотні тисяч мобілізованих

Екстрасенс попередив: на Путіна вже готується замах. Що відбувається у Кремлі