Українцям розповіли про те, що є кілька предметів, які приваблюють нещастя та бідність. Так, є ті речі, що лежать у вас вдома і притягують негатив, про що ви навіть не підозрюєте.

Цю інформацію оприлюднили на порталі "unian"

Дуже часто буває так, що незважаючи навіть на важку працю, люди не можуть упоратися з бідністю. Через це експерти вирішили розповісти, в чому проблема невдач і бідності.

Езотерики вважають, що кожен предмет у будинку має власну енергетику. Саме через це було ухвалено рішення розповісти, які предмети притягують нещастя та бідність.

Спочатку слід зазначити речі з "мертвою" енергією. Сюди відносяться штучні чи засушені квіти, колекції комах, опудала тварин, роги, шкури тощо.

Годинник, що зупинився, тягне за собою зупинку важливих життєвих процесів. Годинник - двигун всього живого на Землі, вони завжди повинні працювати.

Сміття та старий мотлох теж несуть у квартиру негатив та невдачі, так само як і власнику. Сюди можна віднести і зламані речі.

Розбиті дзеркала та шибки в будинку – дуже погані предмети. Настійно рекомендується їх позбутися, щоб життя почало налагоджуватися.

Читайте також:

Рік успіху, грошей та перемог: яким знакам Зодіаку надзвичайно пощастить у 2023 році

Їм завжди щаститиме: названо три знаки Зодіаку, до яких почнуть липнути гроші

Фортуна поцілує в тім'ячко. Названі знаки Зодіаку, для яких 2023 стане неймовірно вдалим

Гроші доведеться віддати: українцям розповіли, скільки коштуватиме податок на житло. Суми вражають