Тетяна Навка напередодні Нового року презентувала у Москві прем'єру льодового шоу "Шахерезада". Відігравши новорічні спектаклі, фігуристка вирушила до Дубаю, чим викликала бурхливу реакцію у російських патріотів.

Ще б пак, всі знають, що колишня фігуристка Тетяна Навка є дружиною спікера Кремля Дмитра Пєскова. Чиновник одразу після повномасштабного російського вторгнення в Україну потрапив під санкції США та Євросоюзу. А ось у червні 2022 року Європейський союз у шостому пакеті санкцій ввів обмеження проти шістдесяти п'яти росіян, у тому числі щодо сім'ї Дмитра Пєскова — його дружини Тетяни Навки, дітей Миколи та Єлизавети.

І ось несподівано для всіх дружина прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова у себе в соцмережах виклала знімок із літака. Як виявилося, спортсменка летіла до Еміратів на гастролі.

"Головні героїні "Сплячої красуні. Легенди двох королівств" летять у Дубай на гастролі нашої чарівної казки. У передчутті теплого прийому та неповторної атмосфери", – підписала кадр Навка.

У кадрі Тетяна Навка позувала з 22-річною Олександрою – від шлюбу з фігуристом та тренером Олександром Жуліним та 8-річною Надією – від шлюбу з прес-секретарем російського президента Дмитром Пєсковим.

У коментарях користувачі зацькували фігуристку.

"Навці все ж таки не личить їздити за кордоном. Як дружина патріота вона зобов'язана виступати тільки в межах РФ", - написали росіяни.

Відомо, що старша дочка спортсменки реалізує себе як співачка, а ось молодша пішла маминими стопами – Надя всерйоз займається фігурним катанням і вже задіяна в льодових шоу Навки.

Більше того, Тетяна каже, що заняття та тренування приносять її дочці велике задоволення, та зазначає, що дуже їй пишається. Так, у п'ять років Надія дебютувала у льодовому шоу продюсерського центру Тетяни Навки "Спляча красуня". Дівчинка вийшла на лід разом із Аліною Загітовою. Надя відкатала кілька спектаклів і при цьому жодного разу не поскаржилася на втому.

Що ж до старшої дочки Навки, то в липні 2022 року Олександра отримала диплом МДІМВ, проте її приваблює кар'єра співачки. Дівчина записала кілька пісень та дебютувала на сцені. Її голос, наприклад, можна почути під час льодових шоу Тетяни Навкі.

Читайте також:

Жданов розповів, що станеться, якщо найближчим часом Путіна дуже підведе здоров'я

Легендарний боксер, який живе з двома дівчатами, показав, як вони виглядають без одягу

Ось і почалося: у Бахмуті чеченські бійці вийшли у бої проти російських військ