Українцям повідомили, що погода буде досить мінливою цього місяця. Народні синоптики поділилися своєю роботою та розповіли, чого чекати від січня.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «obozrevatel»

Українські синоптики попередили, що погода в січні буде досить нестабільною. За їхніми словами, у середині місяця будуть потепління, а ось уже на початок лютого будуть морози.

На півдні України температура повітря може прогрітися до +11 градусів вище за нуль. На півночі України очікується до +5 градусів.

Також повідомляється, що у столиці України у середині січня буде тепла погода. Так, 13 та 14 січня очікується близько нуля градусів, а от 19, 21 та 22 січня буде до +5 градусів тепла. Проте вже наприкінці місяця варто приготуватися до мінусової температури повітря. Ще очікується сніг та мокрий сніг.

У Дніпрі найближчий тиждень буде прохолодним – близько -6 градусів морозу. З наступного тижня очікується потепління, яке триватиме до 24 січня. Наприкінці місяця буде мінусова температура.

У Львові до 23 січня буде тепло – близько +7 градусів. Проте мокрий сніг та дощі принесуть некомфортну погоду для місцевих мешканців.

В Одесі практично до кінця місяця буде тепло. 19 та 20 січня температура повітря прогріється до +11 градусів тепла.

У Харкові до 15 січня буде холодно, а ось після трохи потеплішає. Наприкінці місяця очікується до -5 градусів морозу.

Читайте також:

Настають аномальні снігопади: синоптики вразили новим прогнозом погоди на січень. Деталі

Може опуститься до -37 градусів: синоптики приголомшили прогнозом погоди на січень