З давніх-давен люди вірили в талісмани і незвичайні обереги, які здатні залучити вдачу та успіх у життя, випровадити зло і нещастя, задобрити добрих духів і спровадити злих.

І це стосується всіх сфер життя навіть зараз, у 21 столітті. Приміром, усі знають, що не можна дарувати ножі чи годинники, а навіть якщо хтось примудрився їх подарувати – потрібно терміново позбавитися таких предметів. Також потрібно вдома тримати освячену воду, церковні свічки та "підковку" над вхідними дверима.

А що ж стосується гаманця та прикмет, які здатні залучити гроші у наше життя? Насправді, таких талісманів і прикмет не дуже багато.

Насамперед варто відзначити, що в будинку не слід тримати порожні гаманці. Навіть якщо у вас їх кілька, покладіть у кожну найбільшу купюру.

Найбільш вдалий колір для приманювання грошей – червоний. Вважається, що власники саме червоних гаманців зазвичай є багатіями.

Можна піти на незвичайний спосіб приманювання грошей у життя. Для цього в гаманець слід покласти в'язку трьох китайських магічних монет, які слід перев'язати червоною ниткою.

Згідно з китайськими традиціями, в гаманець потрібно покласти листя зеленого чаю або м'яти, зображення виноградного грона, боби або шматочок кориці.

Ще одна прикмета, про яку чули всі, але мало хто її дотримувався - це в день отримання зарплати, треба зняти всі гроші з рахунку, покласти в гаманець і залишити на ніч не зворушеними.

Найбільш поширеним талісманом для залучення грошей є купюра в один долар, яку кладуть у таємне відділення гаманця.

Читайте також:

Відключення світла: як зробити, щоб свічка горіла набагато довше. Лайфхак

Як швидко очистити варені яйця: цікавий лайфхак, про який багато хто не знав

Як почистити срібло, що потемніло: простий лайфхак. Відео-інструкція