Жителям столиці України повідомили про те, що вже 6 січня розпочнуться суттєві похолодання. У зв'язку з цим мер Києва Віталій Кличко попросив киян ощадливо споживати електроенергію, щоб уникати аварійних відключень.

Цю інформацію Віталій Кличко повідомить у своєму обліковому записі в соціальній мережі.

Віталій Кличко попередив мешканців Києва про серйозні похолодання. За його словами, необхідні служби готові до такого повороту подій, і вони працюють більш ніж на 100%.

"У Києві сьогодні суттєво похолодає. За прогнозом синоптиків, уночі температура повітря опуститься до 11 градусів нижче за нуль", - сказав Віталій Кличко.

"Зараз будинки киян забезпечені тепло- та водопостачанням. Відключення світла відбувається відповідно до стабілізаційних графіків ДТЕК. Енергетики зазначають, що в умовах зниження температури навантаження на електромережі зростатиме. Тому споживати електроенергію необхідно свідомо. Зокрема, щоб уникнути аварійних відключень", - попередив мер столиці України

Крім цього, він зазначив, що фахівці постійно стежать за ситуацією з електрикою. Спеціальні обладнання вже стоять на місцях, щоб усунути неполадки зі світлом та теплом.

"На випадок надзвичайної ситуації та тривалої відсутності електрики та опалення у столиці працюють 530 пунктів обігріву. Які оснащені генераторами та іншим необхідним обладнанням, щоб люди могли зігрітися, зарядити гаджети, випити чаю. Додатково працюють ще понад 100 пунктів, які забезпечують підприємці", – продовжив Віталій Кличко.

Читайте також:

Ангел показав перемогу: у небі над Києвом помітили незвичне явище. Фото

Намагаються взяти Київ: відома екстрасенс розповіла про небезпеку. Чого чекати цілий місяць