Практична родова відьма Сейраш розповіла ситуацію в Україні та Росії на січень 2023 року. Також ви дізнаєтеся, що горітиме в Росії і чи зможуть вони визнати поразку у війні.

Так, в одному з останніх інтерв'ю YouTube-каналу "Поговоримо" вона передбачила удари по Росії і дала прогноз розвитку російсько-української війни у ​​2023 році.

Екстрасенс та шаманка Сейраш упевнена, що росіянам не вдасться втілити у життя свої підступні задуми. Такий висновок Сейраш зробила на основі карти " Дев'ятка мечів". Ще б пак, у картах Таро це символ безпорадності перед низкою подій, що відбуваються в житті.

Крім того, ще одним підтвердженням, що планам Путіна щодо захоплення України здійснитися не судилося - це "Перевернена Вісімка Чаш", яка вказує на поступ без мети та сенсу.

Проте, українцям не варто втрачати пильність, оскільки одна з карт, а саме "Паж Мечів", вказує на якусь незначну перемогу, якої росіяни все ж таки досягнуть на полі бою. При цьому екстрасенс уточнила, що це пророцтво не нова територія, а вже виснажена війна.

До речі, росіянам, за прогнозом шаманки, доведеться скоро випробувати весь страх і безпорадність від війни. Особливо це стосуватиметься Курського напряму, адже на цю територію випала карта "Піднятий меч війни". Швидше за все на цьому напрямку буде проведено глобальне "зачищення мобілізованих".

Що ж до Брянської народної республіки, то карти показали символи "розбитого серця" та "ліхтарів". Все це можна трактувати як удари від ЗСУ по інфраструктурі росіян.

Крім того, шаманка розповіла, коли слід очікувати на хороші новини з Миколаєва, Херсона та Запорізької області. А ще вона порадила українцям заспокоїтися та не панікувати після заяв Валерія Залужного про настання.

Читайте також:

"Пригнічений і дуже небезпечний": генерал Маломуж пояснив, що відбувається з Путіним

Наталія Могилевська нарешті розповіла про закоханість і про хлопця, з яким живе

Не стало легендарного гонщика: не впорався з керуванням та розбився на снігоході