Стало відомо, що Путін зібрався мобілізувати ще 2 мільйони людей на війну проти України. Він також створює закордонні загони на самій лінії фронту.

Про це повідомляє портал "glavred"

З'явилася інформація про те, що глава країни-терористки Росії Путін зібрався закликати ще 2 мільйони росіян на війну в Україні.

Ця інформація стала відомою після того, як Путін спілкувався з російськими військовими. Саме такі відомості передають інсайдери Кремля.

«Представники керівництва військового блоку доповіли, що вони готові для проведення повного комплексу мобілізаційних заходів у рамках як загальної, так і часткової мобілізації. Путін, вислухавши доповідь представника міністерства оборони, підтвердив наміри протягом 2023 року закликати в рамках мобілізації близько двох мільйонів осіб, і уточнив у доповідача, чи все готове до виконання завдання у повному обсязі та у визначений термін. На що представник міністерства оборони відповів ствердно», - йдеться у повідомленні.

Важливо відзначити, що нова мобілізація розпочнеться з офіційної заяви.

Окрім цього, заступник міністра оборони України Ганна Маляр сказала, що Росія все частіше використовує приватників. Це все через те, що звичайні війська не мають належної мотивації воювати проти України.

«Здебільшого вони не розуміють, за що мають помирати. Вони розуміють, як до них ставиться влада РФ. Найманці воюють за гроші. Мобілізація там масштабна - це серйозний виклик, який говорить про те, що воювати вони збираються довго», - сказала Ганна Маляр.

Вона ще заявила про те, що Росія використовує загорожі на фронті України, щоб окупанти не відступали назад.

Читайте також:

Макіївський феномен: як ЗСУ одним ударом ліквідували тисячне угруповання окупантів

І як їх після цього назвати? російські окупанти за наказом путіна почали атакувати українські церкви