У мережі повідомили, що українські Герої ЗСУ знищили сотні путінських окупантів завдяки кільком точним пострілам. Так, у Макіївці відбувся найпотужніший «бавовна», де було велике скупчення ворогів України.

Про це повідомляє портал «obozrevatel», посилаючись на коментарі російського терориста гіркіна.

Важливо повідомити про те, що Ігор Гіркін публічно заявив, що ЗСУ знищили сотні окупантів з їхньої бази в Макіївці. Він наголосив, що українським Героям вдалося це зробити завдяки HIMARS.

Також терорист гіркін відправився до свого Telegram-каналу, щоб повідомити про втрати серед окупантів.

"Об'єкт було знищено майже повністю внаслідок детонації БК, складованої у тому самому будинку. Знищено також практично всю військову техніку, що стояла впритул до будівлі без найменшої ознаки маскування", – заявив гиркін.

Також він додав, що на даний момент немає точної інформації про те, скільки було знищено військових росії.

"У будь-якому випадку, рахунок загиблих і поранених йде на багато сотень", - продовжив гіркін.

Крім цього, він сказав, що це далеко не вперше, коли ЗСУ ліквідують базу окупантів. Але він погоджується з тим, що саме удар по Макіївці ліквідував багато сотень рашистів. Ще він звинуватив російських генералів у тупості.

"І так, це не перший такий випадок. Торік таких було також чимало. Хоча, як правило, таки з меншою кількістю жертв. Але наші генерали не навчаються", - висловився він.

Крім цього, ще й інші багато рашисти відреагували на удар ЗСУ. Вони кричать про неймовірні втрати серед путінських окупантів.

Читайте також:

Ось це улов: ЗСУ захопили новий російський танк. З'явилося відео

«Ми там будемо»: Данилов розповів, у якому разі ЗСУ зайдуть на територію росію