Ось уже прийшов 2023 рік, який розпочався з російського терору. Усі українці, та жителі інших країн, з нетерпінням чекають, коли ж путін програє цю криваву війну. Військові експерти та президент України Володимир Зеленський вирішили дати свої сміливі прогнози щодо закінчення війни на території України.

Про це повідомляє портал «obozrevatel»

У першу чергу потрібно повідомити, що, на думку президента України Володимира Зеленського, війна закінчиться вже цього року. Так, він вважає, що росія програє 2023 року, а українці стануть впливовими у всьому світі.

Крім цього, начальник ГУР Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов стверджує, що вже до літа 2023 року воїни ЗСУ зможуть повернути усі тимчасово окуповані території. Це говорить про те, що українські герої вийдуть на межі 1991 року. Проте все не закінчиться на полі битви, оскільки Кирило Буданов вважає, що «почнеться серйозний політичний процес, пов'язаний із змінами нинішньої росії».

Колишній головнокомандувач силами НАТО в Європі генерал у відставці Джеймс Джонс також вважає, що якщо Україна отримуватиме необхідну зброю від партнерів, то на росію чекає крах на фронті. Важливо відзначити, що він також думає, що війна може закінчитися в 2023 році, але цілком імовірно, що вона затягнеться.

Читайте також:

«Ми там будемо»: Данилов розповів, у якому разі ЗСУ зайдуть на територію росію

В Україні хочуть запровадити новий податок для фінансування ЗСУ. Подробиці

Відповідачка не забарилася: як ЗСУ помстилися за ракетний обстріл 29 грудня. Енгельс і Брянськ трусять