Через те, що росія буквально щодня знищує критичну інфраструктуру України, склалася дуже тяжка ситуація. Імовірність масованих ракетних обстрілів з боку ворога зберігається, що говорить про те, що може пропадати не лише світло та вода, а й опалення у квартирах. У зв'язку з цим українцям розповіли дуже корисний лайфхак, який допоможе утеплити вашу оселю.

Цю інформацію оприлюднили на порталі "Апостроф"

Насамперед слід нагадати про те, що зима для українців може виявитися критично важкою. Настійно рекомендується підготуватись до того, що через терор росіян у столиці України, і не тільки, може зникнути опалення.

Для того щоб утеплити квартиру підручними засобами, знадобиться всім добре відома плівка з бульбашками. Так, так званий «антистрес» допоможе теплоізолювати приміщення.

Для утеплення вікна знадобиться плівка з бульбашками та кілька простих дій. Щоб утеплити квартиру потрібно: виміряти вікно і вирізати плівку за розміром, додати трохи глцерину розпилювачем на поверхню скла, щоб плівка потім легше знімалася, прикласти матеріал до вологого скла і трохи потримати.

Коли настане час знімати плівку, здирати її потрібно буде з кута. Завдяки такому методу слідів на вікнах не залишиться.

Читайте також:

НАТО готується до української зими: мережа вразила відео з військовими Альянсу, які співали український «Щедрик»

"Зиму точно пройдемо": Шмигаль розповів українцям про паралельну енергетичну систему

Зима більше схожа на осінь: народний синоптик розповіла, якою буде погода до весни