У мережі повідомили, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг публічно заявив, що він чітко розуміє, на що розраховує путін. З його слів, російський диктатор готовий затягнути війну на території України на будь-які терміни.

Цю інформацію опублікували в соціальних мережах, посилаючись безпосередньо на промову Генсека НАТО.

Вже всі чудово розуміють, що російський тиран путін дуже прорахувався, коли пішов війною в Україну. Він та його «шістки» думали, що вони захоплять всю Україну за три дні, проте повномасштабна війна триває вже 10-й місяць, а путінські війська зазнають колосальних втрат.

Як відомо, путін ввів мобілізацію на території росії, що говорить про те, що він готовий закидувати «м'ясом» Україну практично нескінченно.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг вкотре відреагував на дії путіна і заявив, що російський тиран хоче затягнути війну в Україні на тривалі терміни.

«путін готується до затяжної війни в Україні, — Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг "Ми не маємо недооцінювати росію. росія планує довготривалу війну. Ми бачимо, що вони мобілізують більше сил, тим самим показують що готові зазнавати великих втрат", - наголосив він», - подписана публикация в мессенджері.

Читайте також:

Британці принизили путіна: кремлівському фюреру звели незвичайний пам'ятник, натякаючи на провальну війну в Україні

Схоже на онкологію: путінський пропагандист Соловйов порадував українців хворим на зовнішній вигляд. Відео

"Давай ведмежа": з'явилося відео, як український поліцейський врятував дівчинку з-під завалів після путінської ракетної атаки