Київський активіст, волонтер, військовослужбовець ЗСУ та блогер Юрій Касьянов звернеться до мешканців України та повідомив про те, що до Білорусі прилетіли російські МіГ-31К. Ці літаки мають на своєму борту небезпечні ракети "Кинжал", які вже чудово відомі українцям.

Юрій Касьянов вирушив у соціальну мережу, щоб прокоментувати ситуацію, що склалася на території Білорусі, і озвучив свою думку на своїй сторінці у Facebook.

«У Білорусь прилетіли три російські МіГ-31К - носії гіперзвукових ракет Х-47М2 "Кинжал", проти яких ППО безсила. І в той же час у Білорусі розпочалася "раптова" перевірка боєздатності лукашенківських військ, почався активний рух військових колон, у тому числі - у бік нашого кордону», - повідомив український військовий службовець.

Крім того, волонтер сказав, що нічого просто так не робиться. На його думку, щонайменше, що вирішили зробити путінські окупанти, то це налякати українців цими літаками з «Кинжалами». Також Юрій Касьянов не виключає того, що буквально днями можуть розпочатися нові ракетні обстріли України.

«Будь-яке різне може бути: від підготовки нового російського наступу на Донбасі, до божевільних планів щодо перерізання шляхів постачання по лінії Рівне – Хмельницький. Ймовірно, ця движуха приурочена до початку нового ракетно-безпілотного обстрілу, який очікується з дня на день», - продовжив активіст.

Читайте також:

Окупанти витимуть: США готують для України ракети та снаряди на нечувану суму

Максимальний рівень довіри Залужному: ЗСУ отримали нові високоточні ракети

Геніальний план Путіна: росіяни витрачають ракети, щоб бити українськими забігайлівками. Фото