Після 9-ти місяців війни в Україні багато росіян уже не розуміють, куди поділася їхня хвалена "друга" армія світу.

Так, в одному з інтерв'ю журналістам військовий експерт Олег Жданов заявив, що вже багато росіян стурбовані тим фактом, що війна Росії проти України надто затягнулася, і тепер диктатор РФ вирішив вести її на виснаження.

За словами експерта, Путін не бачить іншого способу продовжувати воювати, а це загрожує РФ втратою обороноздатності. З цієї причини російський диктатор Володимир Путін своїми рішеннями щодо війни проти України може спричинити громадянську війну Росії, яка закінчиться розпадом Російської Федерації.

Окупанти можуть створити ще якусь загрозу наступу – при цьому лише загрозу, а не сам наступ – у районі Бахмута чи Авдіївки. В інших напрямках вони намагаються вести тверду оборону.

Російський диктатор може спробувати провести другу хвилю мобілізації у другій половині грудня. Але навряд чи вона буде успішною, вважає експерт.

Оскільки Путін продовжує виснажувати російську армію, РФ може втратити свою обороноздатність. Це, у свою чергу, може призвести до громадянської війни в Росії, яка спричинить розпад Російської Федерації. Росіяни вже починають запитувати, куди поділася російська армія.

"Так, саме до цього йде. Мається на увазі відсутність оборонного потенціалу, тому що я сумніваюся, що друга хвиля мобілізації буде успішнішою за першу. І настрої в Росії вже не ті. Люди хоч і підтримують в основному війну з Україною, але вони вже починають ставити запитання: зачекайте, чому ми повинні йти в бій, якщо є непереможна та легендарна армія. Де вона? Це головне питання – де наша армія. Відповідно, це і позначатиметься на якості набору", – зазначає Жданов.

Читайте також:

Вирок Путіну: відомий російський політик не витримав та розповів, як поховають "Вову плешивого"

Кремль горітиме: ЗСУ розгромили штаб російських найманців "Вагнер"

Путін озвірів: тепер удари наносяться по машинах екстрених служб. Люди залишаються без транспорту