Підприємець Мурат Налчаджіоглу, відомий як колишній чоловік артистки Ані Лорак, заявив, що він підтримує Україну. Так, магнат із Туреччини публічно говорить про свою підтримку, тоді як його колишня дружина Ані Лорак тихенько сидить у Росії та підтримує «російський світ» на своїх концертах у РФ.

Цю інформацію надали на порталі новин «УНІАН»

Вже багато хто вважає українську співачку Ані Лорак справжнісінькою зрадницею. Вона вже давно залишила територію України заради слави та грошей у РФ. Однак навіть після вторгнення путінських окупантів на її Батьківщину Ані Лорак продовжує давати концерти у країні-терористці.

Варто зазначити, що її колишній чоловік, підприємець Мурат Налчаджіоглу, вирішив залишитися в Україні. Важливо зауважити, що він вважає Україну своєю Батьківщиною.

Мурат Налчаджіоглу вирушив до соціальних мереж, щоб розповісти, чому він залишився в Україні навіть у такий важкий для всіх момент.

"У нас кажуть так: твоя Батьківщина не де ти народився, а де ти живеш, де ти почуваєшся вільно, справжньою людиною, і живеш із честю. Тому я почуваюся тут (в Україні, - УНІАН) такою людиною", - сказав колишній чоловік Ані Лорак.

Також відомо, що Мурат Налчаджіоглу сам родом із Туреччини, але він неодноразово говорив про те, як сильно любить Україну.

Читайте також:

Бал Сатани: Ані Лорак виступить у російському новорічному шоу

Ані Лорак розлютила українців: довелося її потужно поставити на місце.

"Цілий майданчик ракетами розчистили": Ані Лорак запросили виступити у Вишгороді