Щодня зберігає в собі енергію кількох імен. Іменини 12 грудня святкують представники наступних імен: Олександр, Анастасія, Артем, Герман, Олена, Йосип, Леонід, Макар, Максим, Марк, Матвій, Семен, Степан, Юліан.

Олександр. У дитинстві маленький Сашко дуже активний, мрійливий та наполегливий хлопчик. Є чудовим другом, але тільки для обраних людей. Великого успіху може досягти підприємницької діяльності. Не любить контроль із боку інших.

Артем. Дуже добра, смілива і спокійна людина. Відрізняється особливою добротою до оточуючих. Терпіти не може брехні, каже лише правду, за що його недолюблюють оточуючі. Доброзичливий та товариський, але іноді може бути жорстким.

Герман. Такий чоловік притягує до себе людей і має лідерські здібності, веде за собою. Герман чудово розуміє психологію людей, чим завжди успішно користується. Він часто стає керівником чи начальником.

Йосип. Є дуже зговірливим, добрим, щиросердним, який приходить на допомогу кожному, хто потребує. Буде гарним батьком та сім'янином.

Леонід. Дуже чуйний, розуміється на людях. Має високі вольові та лідерські якості, що допомагає в кар'єрі. Сімейні стосунки Леонід будує із серйозним підходом. Він дуже вимогливий до побутових звичок партнерки, тож майбутня дружина пройде серйозний відбір.

Макар. Чоловіки з таким ім'ям завжди стримані, врівноважені та дуже скромні. Таким набором якостей швидко завойовує прихильність людей, але не вміє правильно цим скористатися. Завжди відповідає за свої слова.

Максим. Максим – це завжди впевнений у собі чоловік, який досягає високого становища у суспільстві та матеріального благополуччя. Надмірно комунікабельний і вміє піднести себе.

Марк. Такому чоловікові властивий надмірний егоїзм та самолюбство. У той же час, його мужність, сильна воля та прагматизм знаходять корисні життєві вживання.

Матвій. Дуже скромний, неконфліктний і байдужий до інтриг. Є дуже чесною людиною, яка не терпить брехню. Непередбачуваний у своїх вчинках.

Семен. Має яскраво виражену енергійність, наполегливість і самолюбство. Із завзятістю йде до мети і завжди приходить до бажаного. У той же час він дуже уразливий.

Степан. Таким чоловіки мають стійку психіку і сильний характер. Часто є душею компанії. У Степана завжди багато друзів та товаришів.

Юліан. Нарцистичний характер, висока самооцінка, самолюбство та лідерські якості – це те, що притаманне Юліану. Є дуже творчою особистістю.

Анастасія. Носії цього імені дуже суперечливі, здатне швидко змінювати свою думку, мають гарну інтуїцію та аналітичні здібності. Дуже довірлива до людей, не терпить брехні. Буде гарною дружиною та чудовою матір'ю.

Олена. Характером найчастіше у батька. На перший погляд є сором'язливою і боязкою, але насправді дуже життєрадісна, емоційна особистість із багатою фантазією. У відносинах Олена очікує на повну самовіддачу, повністю присвячує себе сім'ї.

Читайте також: