Новорічні свята мчать до нас зі швидкістю світла, але сам Санта Клаус може не перейматися подарунками для українців. На цей раз ми загадали щось нематеріальне – перемогу над рашистськими загарбниками, і цей подарунок задовольнить усіх громадян України.

Багато українців відмовилися від цьогорічного новорічного оздоблення. Зрозуміло, більше половини все одно прагнуть свят, щоб мати можливість виконати новорічні обряди з виконання бажань і подарувати дітям хоч трохи радості.

Росіяни також готуються до свята, прикрашають ялинки та купують подарунки. Тільки у них свята наповнені ненавистю до України та війни, хоча хто кого має ненавидіти в цій ситуації.

Telegram-канал "Протести у світі" опублікував фото новорічної ялинки у центрі Твері, на яку повісили гірлянду із «ворогів Росії». Кожна фігурка має портрет окремої особи, а також пунктирні лінії по краях і напис «Відірви мені що-небудь». На ялинці помічені портрети Володимира Зеленського, Джо Байдена, Алли Пугачової, Лайми Вайкуле та Максима Галкіна.

Цей же Telegram-канал пізніше повідомив, що ворогоненависні іграшки були зняті з новорічної ялинки місцевою владою.

Читайте також: