Жителів України, особливо деяких областей, попередили про шторми найближчої ночі. Так, сьогодні вночі, 10 грудня, в деяких регіонах оголошено штормове попередження. У зв'язку з цим українцям настійно рекомендується бути якомога акуратнішими та приготуватися до наслідків.

Цю інформацію надали на порталі «УНІАН»

В Укргідрометцентрі попередили українців про дуже жорсткі погодні умови вже найближчої доби. Є інформація про те, що погода різко погіршиться, оскільки очікуються дощі, мокрий сніг та густий туман.

Синоптики інформують, що 10 грудня вночі у західних областях очікуються сильні опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Що стосується південних, центральних та східних областей, то там буде сильний туман.

"Погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць", - попередили українців в Укргідрометцентрі.

Важливо відзначити, що в Україні було запроваджено І рівень небезпеки (жовтий). Однак у Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях таких жорстких погодних умов не очікується.

Важливо наголосити, що жителям України варто серйозно поставитися до цих попереджень. Щоб не потрапити в непередбачену ситуацію, краще бути напоготові і підготуватися до шторм.

Читайте також:

Зима більше схожа на осінь: народний синоптик розповіла, якою буде погода до весни

Снігу бути чи не бути? Синоптики розповіли, якою буде погода на Різдво та Новий рік.

Переживемо з Божою допомогою: синоптики розповіли, якою буде погода у грудні