Іменини - це день, коли прийнято почитати свого ангела-охоронця.

День ангела 10 грудня святкують представники наступних імен: Арсен, Ганна, Георгій, Дмитро, Іван, Макар, Максим, Наум, Микола, Павло, Параска, Степан, Терентій, Тимофій.

Арсен. Носії цього імені притаманні егоїзм і самолюбство. Але паралельно з цим, Арсен може бути вразливим, сором'язливим і добродушним чоловіком.

Георгія. Дуже надійний партнер для сімейного життя та дружби. Вміє зберігати таємниці, здатний бути чуйним та слухати. До будь-якої роботи ставиться дуже відповідально.

Дмитро. Дуже надійний і добрий друг. Має гарну міркування, що допомагає йому швидко просуватися по службі. Зазвичай справляти гарне враження на оточуючих, через що йому щастить по життю.

Іван. Івани завжди ведуть людей. Працьовиті. З таких хлопців виходять чудові інженери та технологи. У сімейних відносинах Іван – це зразковий чоловік та чудовий батько.

Макар. Дуже стримана, врівноважена і скромна людина, що дозволяє йому легко розташувати до себе людей. Завжди відповідає за свої слова, не кидаючи слів на вітер.

Максим. Дуже впевнений у собі, прагне багатства та визнання. Він комунікабельний і вміє піднести себе. У роботі Максим не рветься до особливих висот, але й за маленьку зарплату не працюватиме. Часто його робота пов'язана з успіхами у точних науках.

Наум. Наум – це завжди товариська і добра людина. Сам дуже вразливий, але не тримає довго зла на людей. Може бути музикантом, лікарем, інженером, педагогом чи архітектором. Є хорошим батьком та чоловіком, робить усе заради родини.

Микола. Є врівноваженим, працелюбним та працездатним чоловіком. Зазвичай легко освоює професію, добре зароблятиме. У колективі простий у спілкуванні, товариський, до нього тягнуться люди. Дуже ревнивий.

Павло. Павло приділяє щиру увагу до оточуючих, він дуже відкрита людина. Робота та бажання заробляти властиві Павлу. Він працьовитий і завзятий. Є ідеальним сім'янином.

Степан. Зазвичай Степан - статний і дуже привабливий чоловік. Має сильний характер, стійку психіку і сильну волю. У Степана завжди багато друзів та товаришів.

Терентій. Добра і відкрита людина. Гостро сприймає несправедливість. Хоча сам може виявляти користь і заводити "дружні" зв'язки з людьми, які займають чільне становище у суспільстві. Боїться втратити довіру впливових людей, а тому перед ними часто мовчить та плазун.

Тимофій. Гарний слухач. Це часто дозволяє йому дати добру пораду. Він добре бачить людину зсередини, але не ділиться цими спостереженнями з оточенням.

Ганна. Добра і відкрита дівчина. Є дуже вразливою натурою. Вона працелюбна та відповідальна, любить турбуватися про рідних та близьких.

Параска. Дуже ласкава та ніжна дівчина. Вірна собі і коханому та вразлива, але швидко забуває заподіяні їй розчарування. Вона безкорислива та добра до людей, чим часто хочуть скористатися.

Читайте також: