У мережі розмістили інформацію, в якій повідомляється, що на території України різко обвалилися ціни на оренду житла. Однак така ситуація склалася не скрізь, але є такі регіони, де оренда нерухомості стала вдвічі дешевшою.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «today»

Як не дивно, в Україні почали знижуватися ціни на оренду житла. Але така ситуація склалася не скрізь. Наприклад, на Київщині ціни на оренду однокімнатної квартири снилися практично вдвічі. Однак у Житомирській області справи склалися зовсім інакше – житло там подорожчало.

Популярний сайт DOM.RIA повідомляє, що пропозиція щодо однокімнатних квартир для здачі в оренду на ринку значно зменшилася.

Щодо Київської області, то в середньому там можна орендувати однокімнатку за 7 515 гривень. Варто зазначити, що у жовтні ціни на оренду в Київській області були вищими на 46%. Водночас у столиці України ціни на оренду квартир упали на 16.7%.

Важливо відзначити, що зниження цін можна відмітити і у Волинській та Полтавській областях. Найнижча ціна за оренду однокімнатної квартири у Чернігівській області, там її можна орендувати за 2411 гривень у середньому.

У Сумській та Миколаївській області середній цінник на оренду 1-кімнатних квартир - 3372 та 3709 гривень.

Дуже сильно подешевшала оренда у Харкові та Херьсоні, зі зрозумілих причин.

Читайте також:

Справжній український лайфхак: як зробити домашню картопляну ковбасу. Рецепт

Вся Україна посипана пастками, як у «Один будинку» : відомий американський комік висміяв тупізм росіян.