Мер столиці України, всім добре відомий Віталій Кличко вкотре попередив усіх мешканців та гостей Києва. Він уже неодноразово говорив про можливий тотальний блекаут, проте після чергового масованого ракетного удару у столиці може статися справжній «апокаліпсис».

Відповідну інформацію Віталій Кличко повідомив у своєму інтерв'ю.

На превеликий жаль, у Києві склалася неймовірно складна ситуація через терористичні акти з боку Росії. Путін у будь-який спосіб хоче знищити інфраструктуру, щоб зламати український народ.

Віталій Кличко, відомий як мер Києва, попередив киян про жахливі апокаліпсичні наслідки, які можуть скластися вже в найближчому майбутньому.

"Київ може втратити електроенергію, воду, тепло. Може статися апокаліпсис, як у голлівудських фільмах, коли через низьку температуру неможливо жити в будинках", - заявив мер столиці України.

Крім цього, він сказав, що справи досить погані.

"Картина похмура: у Києві не вистачає пунктів обігріву, щоб прийняти всі 3,6 мільйона жителів у разі повного відключення. Люди мають бути готові до евакуації, якщо ситуація погіршиться. Було підготовлено майже 500 пунктів обігріву," але для 3-мільйонного міста 500 точок – це ніщо”, - продовжив Віталій Кличко.

Також він сказав, що киянам потрібно бути готовим до екстреної евакуації. Однак на даний момент такої потреби немає.

"Зараз у Києві є опалення, є електрика... все працює, доки немає потреби (евакуації)", - продовжив голова столиці.

Читайте також:\n

Путін - викрадач Різдва: Кличко розповів, чи буде в Києві новорічна ялинка \n

Евакуація Києва: Кличко розповів, кого вивозитимуть зі столиці насамперед