У мережі повідомили про те, що у президента США Джо Байдена почали замислюватися про передачу касетних боєприпасів Україні. Так, представники нашої держави звернулися за допомогою до Америки і у глави США задумалися про нові постачання.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «УНІАН»

CNN стало відомо, що високопоставлені чиновники адміністрації Джо Байдена будуть розглядати дуже важливе питання щодо чергової допомоги для України. Поставка касетних боєприпасів може зайняти деякий час, до того ж, раніше таке питання навіть не розглядалося, а зараз в США зовсім інші погляди щодо поставок Україні.

Передбачається, що касетні боєприпаси зможуть надати, коли запаси боєприпасів на західних складах іссякнут.

Крім цього, американське видання зазначило, що поставка касетних боєприпасів зможе досить сильно допомогти Україні. На їх думку, це зможе вирішити: потреба в більшій кількості боєприпасів для артилерійських та ракетних систем, які надали США і інші країни, і спосіб скоротити чисельну перевагу Росії в артилерії.

Однак на даний момент є обмеження на США, які не дають можливість передати дані боєприпаси Україні.

"Здатність України домагатися успіхів на нинішньому і наступному етапах війни жодним чином не залежить і не пов'язана з придбанням ними зазначених боєприпасів", — заявив CNN помічник конгресмена.

Читайте також:

Український військовий льотчик назвав області, які ЗСУ можуть звільнити до Нового року

Софія Ротару не витримала і привітала ВСУ, не забувши про масованих ударів

Почалася паніка: у Курській області готові зустрічати ВСУ. Росіяни вже будують "піраміди"