Цього тижня, 5-11 грудня, прогнозується, що в Україну прийде потепління з опадами у вигляді дощу та снігу. Тут же варто згадати слова народного синоптика Станіслава Щедріна, який уже неодноразово говорив, що загалом грудень в Україні буде теплим та багатим на опади.

Так, у вівторок, 6 грудня, в Україні очікується хмарна погода, на дорогах у більшості областей ожеледиця. При цьому в західних регіонах вдень очікується мокрий сніг та дощ, а на сході - вдарять морози.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Температура вночі 6-11°С морозу, у східних областях до 14°С морозу, на півдні країни 3-8°С морозу, вдень від 4°С морозу до 1°С тепла, на півдні Одещини 2-7°С тепла.
Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у південно-східній частині місцями пориви 15-18 м/с.

Крім того, синоптикиня Наталія Діденко попередила, що 6 грудня в Україні буде сильний поривчастий вітер південно-східного спрямування. Тому температура повітря буде відчуватися на кілька градусів нижче реальної і одягатися потрібно тепліше.

Що ж до столиці України, то у Києві 6 грудня має бути сухо.

Говорять, що похмурий ранок там зміниться ясним днем, але увечері небо знову небо затягне хмарами.
На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-11° морозу, вдень 2-4° морозу.

На Київщині мінлива хмарність, без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 6-11° морозу, вдень 1-4° морозу.

Читайте також:

Вихідні на Новий рік та Різдво. Скільки українці відпочиватимуть попри військовий стан

Росіяни молилися цього «звіра». ЗСУ вперше за всю війну збили найлегший вертоліт рашистів. Відео

З ароматом різдвяних свят. Як приготувати апельсинові оладки