Старому бункерному терористу не зрозуміти української душі і бажання народу вигнати зі свого життя та зі своїх територій рашистських загарбників. Ні світло, ні вода, ні зв'язок, ні інші блага цивілізації не варті життя людей та їх вибору жити у вільній та незалежній Україні.

Саме тому, загроза з боку РФ зберігається. Люди вже 24/7 живуть в очікуванні чергової пакасті від росіян, а тому готові до будь-якого результату.

Українська влада приблизно знає, коли може статися чергова масована ракетна атака окупантів. Докладніше про це інформує УНІАН, посилаючись на заяву радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

На думку експерта, у Росії чекають, коли в Україні опуститься температура до -10. Фактично Кремль хоче "заморозити" українців.

"Мені здається, що зараз тактика Росії трохи змінилася - вони чекають збільшення морозів, глибини морозів, грубо кажучи, щоб температура вночі просаджувалась там до 8-10 градусів морозу, і ось у цей момент вони хочуть завдати найбільш чутливого удару по Україні" - сказав радник.

Це означає, що основний удар ворога в такому разі припаде на опалювальну систему країни, а не на електричну.

Читайте також: