Українцям розповіли, якою буде погода по всій країні найближчими днями. Повідомляється, що до 12 грудня погода на території нашої держави буде відносно тепла.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "nv"

Прогноз на сайті AccuWeather говорить про те, що середня температура повітря в Україні буде близько 0 градусів протягом 2 тижнів.

Що стосується столиці України, то з 1 по 10 грудня очікується від 0 до +4 градусів тепла вдень, а в нічний – від 0 до -6 нижче нуля. 3 грудня може пройти дощ, а 7 та 9 грудня варто приготуватися до мокрого снігу. У Києві буде сонячно лише 1, 5 та 10 грудня, а ось решта днів буде хмарною.

У Харкові буде дуже схожа ситуація із температурою. З 1 до 10 грудня буде від - до +4 вдень та від -1 до -5 вночі. 3 грудня також буде дощ, а 4, 5, 7 та 8 грудня очікується сніг із дощем.

У Дніпрі з 1 по 12 грудня буде від +1 до +7 градусів вище нуля вдень, а вночі - від +1 до -4 нижче нуля. 4 та 5 грудня очікується слабкий сніг, а 7 грудня буде сніг із дощем.

У ці ж дати Одеса прогріється від +1 до +9 вдень, а вночі буде від – 8 градусів морозу до +3 вище за нуль. Опади очікуються лише 9 грудня у вигляді дощу.

З 1 по 10 грудня у Львові буде така сама температура, як у Києві та Харкові. Буде сонячно 6 та 10 грудня, проте 3 грудня також буде дощ, як і у столиці.

В Ужгороді очікується від 0 до +5 градусів вдень, а вночі – від 0 до -5 морозу. 3 грудня буде дощ, 4 – злива чи снігопад, а 7 та 9 грудня – сніг з дощем.

Читайте також:

Переживемо з Божою допомогою: синоптики розповіли, якою буде погода у грудні

Для чого досвідчені автомобілісти переводять двірники у "зимовий режим" і що це означає