Після того, як президентка ЄК Урсула фон дер Ляйєн заявила про божевільні втрати серед ЗСУ, в офісі президента України Володимира Зеленського вирішили назвати приблизну цифру, яка вкаже на реальні втрати серед українських Героїв.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Апостроф»

Радник ОПУ Михайло Подоляк виступив у прямому ефірі Каналу 24 та назвав втрати серед захисників України. Потрібно розуміти, що це виявилося вимушеним заходом після того, як президентка ЄК Урсула фон дер Ляйєн заявила на весь світ, що ЗСУ зазнають великих втрат при обороні своєї Батьківщини.

"Безперечно, пані Урсула помилилася - це очевидно. Тому вони видалили це відео, прибрали ці цифри - у нас є офіційні оцінки Генштабу, які озвучує верховний головнокомандувач. Вони становлять від 10 до 12,5-13 тисяч загиблих... Так, у нас більше втрат через поранення", - заявив Михайло Подоляк.

Крім цього, він наголосив на тому, що кількість загиблих мирних українців становить далеко не 20 тисяч. Український чиновник стверджує, що кількість загиблих мирних жителів України набагато більша. Що вкотре доводить, що путінські окупанти – справжні терористи.

«Ми говоримо на різних міжнародних майданчиках, що Росія воює не з військовими, там вона програє війну. Вона воює із цивільним населенням», - продовжив радник ОПУ.

Читайте також:

Нехай Бог почує: Зеленський назвав терміни визволення України

Бог почує: Зеленський обнадіяв українців, розповівши, що буде з Путіним

"Ми віримо у свободу": естафету "підтримки Зеленського" від Джонсона прийняв ще один топ-політик Британії