Кажуть, що кожна пожежа на флоті – це потужний удар із безпеки Росії. Особлива жалоба у Путіна була у квітні 2022 року, коли стало відомо про загибель ракетного крейсера Чорноморського флоту "Москва". Сьогоднішня НП не така масштабна, проте вона дуже добре демонструє, що одна іскра здатна знищити будь-яку "гордість" на воді.

Так стало відомо, що на Москві-ріці в районі Братіївського мосту на південному сході столиці вранці в п'ятницю, 2 грудня, повністю вигоріло судно 30 на 10 метрів. Воно знаходилося за 40 метрів від берега недалеко від храму преподобної Марії Єгипетської у Братєєво.

Рятувальники пізніше повідомили, що під час пожежі на судні у Москві постраждала одна людина, а площа займання становила 20 кв. метрів.

Як повідомляє Baza, на судні, що загорілося, проживала жінка, яка невдало поснідала. Йдеться про 42-річну Ірину Маслову. Жінка, за даними телеграм-каналу, увімкнула газову колонку, після чого сталася пожежа.

Відомо, що жінку, врятовану з судна, що загорілося на Москві-ріці в Братієві, доставили в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського. У неї опіки та переохолодження.

Слідчі вже розпочали перевірку за фактом пожежі. Вони оглянули місце події та призначили експертизи.

Перевірку у зв'язку із пожежею організувала також Московська міжрегіональна транспортна прокуратура. На місце події вирушив заступник столичного прокурора з нагляду за виконанням законів на повітряному та водному транспорті Кирило Нищименко.

Читайте також:

Сам уже не в змозі: ЗМІ з'ясували, хто пише Медведєву "чадні" пости про Україну

Збирають із радянських магнітофонів і газонокосарок: ЗСУ показали "новий" російський безпілотник

У Росії скидаються туалетним папером для мобілізованих, поки Україна отримує новітні озброєння від Заходу