У Москві почали збирати новорічні бокси з туалетним папером та вітамінами для військовослужбовців. Оголошення про збирання подарунків військовослужбовцям повісили у під'їздах Олексіївського району столиці. Про це повідомляє телеграм канал "Обережно, новини".

У списку подарунків цукерки, сушіння, сигарети, вітамін С та туалетний папір. Організатори збору просять приносити продукти харчування та предмети особистої гігієни у цілісних, не пошкоджених упаковках з терміном придатності, який не закінчився. У кожен подарунковий набір буде вкладено листівки від школярів, які пишуть примусово.

Відомо, що організатор збору – московська рада ветеранів. Усю новорічну гуманітарку обіцяють передати морським піхотинцям Тихоокеанського флоту, за час повномасштабної агресії Росії проти України втратили близько 50% особового складу. Кораблі цього флоту готувалися йти до Чорного моря, щоб обстрілювати українські землі. Вони чекали дозволу від Анкари перетнути Босфор, але Туреччина на початку листопада так і не дозволила цього зробити.

Карти під стіл, стволи на стіл: Лукашенко вирішив повчити Зеленського, як вести переговори з Путіним

Між Мінськом та Москвою є проблеми: Лукашенко терміново летить на аудієнцію до Путіна. Що обговорюватимуть

Замах на Лукашенка: політологи впевнені, що Кремль задумав недобре щодо глави Білорусі