Жителям України розповіли, якою буде погода у першому місяці зими. Народний український синоптик звернувся до українців для того, щоби поділитися своїми прогнозами погоди у грудні.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «24tv»

Народний синоптик Станіслав Щедрін порадував українців своїми прогнозами. Він стверджує, що на території України у грудні не буде сильних морозів та снігу.

За його словами, початок грудня буде з «мінусовою» температурою, а вдень доби повітря може прогріватися до +2 градусів вище нуля. Проте є велика ймовірність того, що в деяких областях України температура може провалитися до -14 градусів на ніч.

«У рідкісні дні прийде невеликий та помірний сніг, на Півдні – з дощем. Вже друга та перша половина третьої декади грудня мають бути дуже теплими», – повідомив український синоптик.

Також Станіслав Щедрін зазначить, що практично по всій Україні буде близько +4…+8 градусів вище за нуль вдень, а вночі – від -1 до +6. Очікується, що у першому місяці зими буде багато дощів та мокрого снігу.

Вже наприкінці грудня буде невелике похолодання, а до січня варто приготуватися до завірюх. За словами синоптика, у другому місяці зими в Україну прийдуть снігопади та хуртовини.

Читайте також:

Переживемо з Божою допомогою: синоптики розповіли, якою буде погода у грудні

Кучугури по коліно та мороз -17. Якою буде погода в Україні в перший місяць зими

Хороша новина: Німеччина допоможе Україні закрити небо Що відомо

Обличчя роздуло, а рука стала фіолетового кольору: ЗМІ розповіли про стан Путіна