З'явилася інформація, в якій йдеться про те, що підстилка Путіна Медведєв найняв спеціальну людину для агресивних постів щодо України, і не лише. Це говорить про те, що друг російського тирана далеко не завжди редагує пости у своєму Telegram - каналі.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «УНІАН»

Стало відомо, що колишній президент Росії Дмитро Медведєв не має такого розуму, щоб самостійно висловлюватися з приводу України, особливо в такому агресивному режимі.

Видання «Полігон» раптово заявило про те, що замість Медведєва його пости в Telegram публікує Олег Осипов. Щодо колишнього президента РФ, то він зрідка може редагувати публікації.

Цей Олег Осіпов призначений прес-секретарем Медведєва ще у вересні 2018 року. Після того, як він прослужив Медведєву сім місяців, він отримав елітну квартиру в центрі Москви за колосальних 105 мільйонів рублів.

Зазначається, що саме в цьому ж будинку проживають прес-секретар Міноборони Ігор Конашенков, новий голова Роскосмосу Юрій Борисов і заступник керуючого справами Путіна Ольга Сергун.

Медведєв неодноразово з'являвся в центрі різноманітних скандалів. Він неодноразово робив дикі заяви у бік західних чиновників та організацій. Однак він це робив через соціальні мережі для російської аудиторії.

Читайте також:

Обличчя роздуло, а рука стала фіолетового кольору: ЗМІ розповіли про стан Путіна

Бог почує: Зеленський обнадіяв українців, розповівши, що буде з Путіним

Найпотужніший переворот у бункері Путіна: Піонтковський розповів, що там відбувається