Професійний український синоптик розповів українцям, якою буде погода у найближчому майбутньому. Є відомості про те, що морози повинні закінчитися і їм на заміну прийде потепління.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «ТСН»

Насамперед слід повідомити, що 2 грудня на території України царюватиме погода з невеликими морозами та сонячним небом. Щодо холодної температури повітря, то вона буде приблизно до 10-12 грудня, після чого прийде потепління.

Народний синоптик Станіслав Щедрін сказав, що по всій Україні, крім півдня, температура буде близько -3 градусів нижче за нуль вдень і від -7 до -14 морозу в нічний час доби.

«По всій країні, за винятком півдня, температура повітря знизиться вдень до -2-4° морозу і до -7-14° ночами. Водночас опади припиняться і переважатиме малохмарна та суха погода. десь до 10-12 грудня, а далі знову прийде потепління», – розповів синоптик.

Крім цього, Станіслав Щедрін заявив, що на після 10-12 грудня практично по всій Україні очікується різке потепління. Температура повітря прогріється до +3 градусів вдень, а на півдні буде аж до +9 градусів вище за нуль.

Також синоптикиня Наталія Діденко раніше говорила, що на початку зими варто очікувати похолодання. Однак, на думку більшості синоптиків, грудень буде теплим.

Читайте також:

Переживемо з Божою допомогою: синоптики розповіли, якою буде погода у грудні

Хлопчика не врятували: під Києвом дитина отримала сильний удар струмом. Деталі

Українцям дали прості поради, які допоможуть суттєво економити газ