Українцям повідомили про те, що погода наступного місяця обіцяє бути доволі теплою та не сніговою. За словами українських синоптиків, у грудні не варто очікувати снігопадів та особливих морозів.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «24tv»

Важливо повідомити, що синоптики заспокоїли українців і повідомили про те, що особливих холодів цієї зими не варто очікувати. Це свідчить про те, що українцям не доведеться сильно мерзнути через терор путінських окупантів.

В Укргідрометцентрі вважають, що середня температура на території України буде від -3 до +2 градусів. Проте температура буде вищою за норму на 1.5 градуси в західній Україні, а також Житомирщини, Київщини та Вінницької області. Щодо решти областей, то там буде температура в межах норми.

Місячних опадів очікується не дуже багато в грудні, вони мають показник від 34 до 78 мм, а в горах - 81 - 105 мм місцями. Важливо зазначити, що ці показники перебувають у межах норми, що говорить про те, що снігопадів не буде у грудні.

Окрім цього, Wisemeteo давав прогнози, у яких говорив, що у грудні в Україні буде дуже тепло. Температура на південній Україні може прогрітися аж до +13 градусів вище за нуль.

Важливо зазначити, що у деяких регіонах України буде більше дощу, ніж сніг. Однак лише на північному сході України цілком можливі періодичні снігопади.

Читайте також:

Сніжний колапс: Україну знову засипає опадами. Погода на 29 листопада

Кучугури по коліно та мороз -17. Якою буде погода в Україні в перший місяць зими