У зв'язку з тим, що 30 листопада буде День ангела у власників деяких імен, українцям вирішили нагадати, кого їм треба привітати зі своїх близьких. Повідомляється, що 39 листопада День ангела відзначатимуть власники таких імен: Геннадій, Григорій, Захар, Іван, Михайло.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "ТСН"

30 листопада іменини будуть у Геннадія, Григорія, Захара, Івана та Михайла.

Що стосується власника першого імені, Геннадій акуратний і наділений особливою охайністю, міцними нервами і хорошими вольовими якостями. Чоловіки з цим ім'ям серйозні та спокійні, вони націлені на результат і дуже люблять поговорити. Геннадій перекладається як "шляхетне" або "шляхетне походження" з грецької мови.

Григорій означає "несплячий" від давньогрецької мови. Чоловіки з цим ім'ям є душевними та з високою чутливістю. Це свідчить, що вони досить вразливі. Однак вони намагаються завжди бути першими скрізь і приділяють особливу увагу своєму зовнішньому вигляду.

Захар вважається біблійним ім'ям. Його власники спокійні, добродушні та скромні.

Іван означає "коханий Богом", "милість Божа", "подарунок Божий". Вони досить доброчесні, спокійні, не люблять поспішати та люблять багато попрацювати.

Михайло у перекладі означає "той, хто як Бог". Вже з малого віку власники цього імені дружелюбні та товариські. Завдяки чудовій комунікабельності з Михайлом легко контактувати. Також він не злопам'ятний і доволі відповідальний у будь-якій роботі.

Читайте також:

Різдво Христове 25 грудня: як у католиків прийнято відзначати свято