У зв'язку з тим, що є ймовірність того, що з Білорусі буде повторний наступ на Київ, військовий експерт вирішив прокоментувати ситуацію, що склалася. Він звернувся до жителів України та висловив свою думку щодо другого нападу на столицю України.

Відповідну інформацію надали на порталі «Главред»

Військовий фахівець Юрій Федоров в ефірі у російського блогера Марка Фейгіна сказав, що напад на Україну з території Білорусі буде можливим лише тоді, коли РФ зможе накопичити щонайменше 20 тисяч досвідчених військових та офіцерів.

Щодо сьогоднішнього дня, то напад на Київ та Волинь з боку Білорусі малоймовірний, оскільки він приречений на провал. Ні для кого не секрет, що українсько-білоруський кордон потужно укріплений.

"Там мінні поля викладені, мости або підірвані, або заміновані, влаштовані різного роду фортифікаційні споруди на всіх напрямках. З приводу західного напряму – там доведеться йти через ліси та болота. Це задоволення нижче середнього та вкрай ризикованого підприємства. Для цього потрібна дуже серйозна підготовка , а оборонна сторона, Збройні сили України, має всі підстави, щоб ці колони, які рухатимуться дорогами, а інакше вони просто потонуть у болотах, розстрілюватимуть праворуч і ліворуч”, – заявив військовий фахівець.

Окрім цього, Олексій Арестович вважає, що путінські окупанти можуть повторно піти на Київ, це можливо ближче до Нового року.

Читайте також:

Найпотужніший переворот у бункері Путіна: Піонтковський розповів, що там відбувається

Путін - викрадач Різдва: Кличко розповів, чи буде у Києві новорічна ялинка

Карти під стіл, стволи на стіл: Лукашенко вирішив повчити Зеленського, як вести переговори з Путіним