Усіх українців попередили, що наступного місяця буде кілька дуже складних днів. Це свідчить, що всім знаків Зодіаку ретроградний Меркурій приготував щось неприємне.

Відповідну посаду опублікували на порталі «today»

Насамперед необхідно повідомити, що вже 29 листопада ретроградний Меркурій починає свій рух. У зв'язку з цим професійні астрологи вирішили попередити абсолютно кожного, щоби українці не потрапили в неприємні ситуації.

Є відомості, що у 2022 році буде 4 дуже важкі дати: 6, 10 та 12 грудня.

Якщо говорити про першу дату, то незалежно від знаку Зодіаку у цей день усі будуть відчувати досить сильну втому. Людям буде не до роботи, навіть незважаючи на те, що на цей день випадає вівторок. Через пригнічений настрій люди можуть йти на конфлікти, що натякає на те, що треба тримати себе в руках і не зациклюватись на проблемах.

Другою складною датою виявиться 10 грудня. Цього дня можливі проблеми у фінансовому плані. Ті люди, які 10 грудня проявлять жадібність, нарвуться на серйозну сварку.

21 грудня на людей чекає зневіра, розчарування та нервозність. Експерти за зірками рекомендують заздалегідь підготуватися до цієї дати.

29 грудня може бути найскладнішим днем ​​ретроградного Меркурія. Цього дня рекомендується не говорити зайвого та стежити за своєю мовою. Також є ймовірність того, що будуть люди, які зможу вас підставити цього дня, особливо це стосується колег по роботі. Дуже рекомендується нікому не озвучувати своїх планів на майбутнє.

Читайте також:

Фортуна поцілує в тім'ячко. Названі знаки Зодіаку, для яких 2023 стане неймовірно вдалим

Любовний гороскоп на грудень 2022 року: кому зі знаків Зодіаку випаде шанс влаштувати особисте життя