Жителям України повідомили про додаткові соціальні виплати, проте сюди належать окремі категорії. Є відомості про те, що українці можуть розраховувати на соціальну допомогу у розмірі 900 гривень щомісяця.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «today»

У зв'язку з тим, що ціни продовжують зростати абсолютно на все, українська влада вирішила не позбавляти громадян України субсидій. Проте для всіх українців ніхто не скасовував оплату комунальних послуг.

Є інформація про те, що деяким громадянам держава допоможе сплатити за комунальні послуги. Цим мешканцям України виділятиметься по 900 гривень щомісяця аж до кінця опалювального сезону.

У Міністерстві соціальної політики заявили, що на додаткову допомогу від держави можуть розраховувати ті українці, які дали притулок у своєму будинку ВПО. Відомо, що раніше таким громадянам виплачували по 450 гривень щомісяця, проте зараз ці виплати подвоїли через прихід опалювального сезону.

Важливо зауважити, що ці посібники будуть даватися тим, хто дав притулок у себе переселенцям. Однак важливо наголосити, що переселенці мають бути лише з тимчасово окупованих територій, інакше на соцдопомогу можна не розраховувати.

900 гривень за комунальні послуги можуть отримати: ті, хто дав притулок тим, хто проживав у територіальних громадах, розташованих у районі проведення військових дій або перебувають у тимчасовій окупації чи оточенні, та тим людям, житло яких зруйноване або непридатне для проживання через війну.

Читайте також:

Зеленський звернувся до українців щодо пенсій та соціальних виплат

Пільгова пенсія: деякі категорії українців зможуть оформити особливі виплати