Усіх жителів України, без винятку, попередили, що військові повітряні сили Росії виявляють дуже високу активність останнім часом. Це говорить про те, що ймовірність ракетних ударів територією України зростає з кожним днем.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

Юрій Ігнат, який відомий як речник командування Повітряних сил України повідомив, що Росія може будь-якої миті завдати чергових ракетних ударів по Україні. Про це говорить дуже висока активність авіації РФ на півночі, півдні та сході.

"Авіаційна активність зараз висока. Кілька десятків літаків і на півночі, і на сході, і на півдні, у кожного свої функції. Ймовірно, з цим і пов'язана зараз повітряна тривога. Також вона може бути пов'язана із загрозою завдання ударів", – сказав Юрій. Гнат.

Крім цього, він повідомив, що російські окупанти мають ще дуже велику кількість ракет С-300, які вони застосовують з метою терору. Путинські окупанти бомбять житлові будинки, щоб посіяти паніку та зламати дух українського народу.

Також Юрій Ігнат нагадав про те, що Росія може будь-якої миті обстріляти Україну ракетами.

"Підняти літаки та направити їх на завдання ударів по Україні – на це потрібно не так багато часу. Тому потрібно бути готовим до цього психологічно", – продовжив фахівець.

Читайте також:

Максимальний рівень довіри Залужному: ЗСУ отримали нові високоточні ракети

"Цілий майданчик ракетами розчистили": Ані Лорак запросили виступити у Вишгороді

Геніальний план Путіна: росіяни витрачають ракети, щоб бити українськими забігайлівками. Фото