Вже всім добре відомий російський математик і журналіст, політичний діяч, а також колишній член Бюро Федеральної політичної ради руху «Солідарність», Андрій Піонтковський сказав, яка масштабна подія сталася у бункері російського тирана Путіна після того, як ЗСУ повернули тимчасово окупований Херсон.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «УНІАН»

Повідомляється, що після того, як тимчасово окупований Херсон повернувся до складу України, у бункері Путіна не залишилося жодної людини, яка б вірила у перемогу Росії у цій жахливій та кривавій війні.
Політолог та публіцист Андрій Піонтковський вирішив прокоментувати ситуацію і сказав, що кожен уже мріє про те, щоб звільниться від Путіна та піти на переговори із Заходом.

"Відбулася саме ця фундаментальна подія - у бункері не залишилося жодної людини, яка вірить у можливість російської перемоги і яка не розуміла б, що війну програно, і перемогу здобуде Україна...", - висловився колишній член Бюро Федеральної політичної ради руху «Солідарність ».

Крім цього, не треба забувати про те, якою працею наші Герої звільняють українську територію від путінських окупантів. Ще чекає важка робота для того, щоб жоден рашист не залишився на нашій території.

Читайте також:

Карти під стіл, стволи на стіл: Лукашенко вирішив повчити Зеленського, як вести переговори з Путіним

Між Мінськом та Москвою є проблеми: Лукашенко терміново летить на аудієнцію до Путіна. Що обговорюватимуть

Не Україною єдиною: названо країну, куди Путін хотів запровадити війська для проведення "спецоперації" - ЗМІ