У соціальній мережі з'явилася досить несподівана новина, в якій повідомляється про черговий проект від легендарної компанії, одного з найбільших та найпопулярніших видавництв коміксів DC. Так стало відомо, що популярні комікси отримають свого нового українського героя.

Цю інформацію надали у соціальних мережах.

Весь світ уже в курсі, який жах відбувається на території України. Після того, як Росія вторглася в Україну за наказом Путіна, почався справжній хаос. Весь цивілізований світ став на бік добра і почав допомагати українському народові відбиватися від агресора.

Ні для кого не секрет, що багато знаменитостей та різноманітних компаній підтримують Україну. Однак цього разу легендарна компанія DC Comics вирішила створити нового героя з України, який має неймовірні здібності.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

«DC Comics представлять нового українського супергероя – Павло Ступка «Core» Павло — «український живий ядерний генератор, який має силу польоту, і хоча йому 52 роки, він виглядає на 16 років. Схоже, ядерна генерація справді позбавляє зморшок». Ступка стане учасником команди Stormwatch та з'явиться у перезапуску серії коміксів WildStorm. Зараз усі українці – герої», - підписано публікацію в популярному месенджері.

Читайте також:

Донат за блекаут: українці стали більше скидати гроші на ЗСУ після проблем з електроенергією

Максимальний рівень довіри Залужному: ЗСУ отримали нові високоточні ракети

Путіна вже почали лякати потужним вторгненням ЗСУ та захопленням цілої російської області