Після феєричного контрнаступу на херсонському напрямку багато знаючих людей стверджували, що на українців чекає небувалий "урожай" річкових раків.

Насправді це цілком закономірний факт цієї війни в межах річок. Тому що російські військові невміло тікають додому з української території і дуже часто стають "заручниками" річкових та болотних глибин.

А раки - це той вид ракоподібних, який не цурається м'ясом "чмобіків". А отже українці можуть купувати пиво і готуватися відзначати перемогу, куштуючи великих річкових раків.

До слова, в Одесі на Привозі вже продають кахівські раки. У кількох Tekegram-каналах ходить відео з ринку, де продають воістину гігантських раків різних відтінків зеленого і коричевого кольору.

Продавець стверджує, що краще купувати самців. А одна з покупниць взяла рака в руки, і пожартувала, що, мовляв, цьому самцю попався "хтось руденький", через що панцир раку має характерний колір.

Насправді ситуація моторошна. Адже російські окупанти не просто самі гинули біля Дніпра, а й напевно скидали туди тіла полонених українців та своїх товаришів по службі, які були приречені через поранення.

Невідомо, що ще весною випливе у Дніпрі та його притоках. Але риболовля наступного року буде дуже яскравою.

Читайте також: