41-річний голова Миколаївської ОВ Віталій Кім завжди говорив, що робота роботою, але моменти, проведені з близькими, для нього є безцінними. Обранницю політика звуть Юлія та разом подружжя виховує трьох дітей: дочок Євгенію та Олександру, а також сина Руслана. Схоже, родина політика возз'єдналася після довгої розлуки.

26 листопада 2022 року на сторінці у Instagram глави Миколаївської ОВА з'явились кадри, де показано як він зворушливо зустрів близьких на вокзалі у місті-герої після того, як Миколаївщину та Херсон вибороли у окупантів.

Так, "потягом до перемоги" додому повернулись його дружина Юлія та син Русланчик. Привезли вони і нового члена сім'ї – рудого котика Марчело.

Для своєї дружини Юлії Віталій Кім підготував величезний букет із білих квітів.

На фото Віталій та Юлія ніжно обіймаються, поряд позує друг сім'ї з плакатом "Юля, welcome home" та син подружжя.

Передплатники сторінки Кіма пораділи, що сім'я возз'єдналася і побажали їм щастя та якнайшвидшої перемоги: "Щастя, кохання, радості, душевного тепла вашій родині у мирній та квітучій Україні!", "Це хороший знак! Значить, і ми скоро повернемося додому!" "малий дуже на батька схожий", "ласкаво просимо додому".

Як відомо, із початком повномасштабної війни РФ проти України родина Віталія Кіма поїхала у безпечне місце. Тепер же дружина Юлія із сином повернулися до Миколаєва. Втім, Кім не повідомив, чи приїхали разом із мамою та братом додому дві старші дочки політика.

Читайте також:

Цю птицю збили пляшкою ігристого: Волочкова вбралася в пір'я і зобразила брудного лебедя

Посібники рашистів: Болгарія пішла проти всього світу та підтримала Росію

Іоанн Златоуст 2022: що не можна робити 26 листопада, щоб не накликати біду