Багато хто погодиться, що в Росії епохи Путіна мало що залишилося від цивілізованого світу. Ще б пак, вже другий місяць Москва масовано обстрілює мирні міста, намагаючись залишити українців без світла, газу, тепла та води. Як кажуть експерти, метою таких відверто варварських атак є те, що Путін прагне схилити Україну до переговорів, взяти паузу для перепочинку та знову атакувати зі свіжими силами. А в ідеальному для Кремля сценарії зробити це руками українців, змусити їх вийти із холодних будинків на вулиці та вимагати від влади шукати компроміс із Росією. І справді, ракетні атаки – це останній інструмент в арсеналі росіян, ось тільки українці народ стійкий і кажуть, що краще бути без світла, ніж під крилом великого вождя.

Стало відомо, що станом на вечір 25 листопада 2022 року Росія утримує на бойовому чергуванні у Чорному та Середземному морях 20 кораблів. Про це заявила прес-служба Військово-морських сил ЗСУ.

"У Середземному морі знаходиться 9 кораблів РФ, із них 5 - носії крилатих ракет "Калібр" із загальним залпом 76 ракет", - заявили військові.

Читайте також:

Вогонь та страх: москвичі в паніці від пожежі у ТЦ "Ялохівський пасаж". Це розплата за Україну

Патріотизм не шарудить, бо гроші: українська співачка Asti отримала нагороду в Росії

Досвідчена мадам: фаворитка "Холостяка" Топольського вже брала участь у подібному шоу