В останні кілька днів зима заявила про себе, як про несподіваного гостя, на якого чекали набагато пізніше, а він з'явилася раніше, розкидав свої речі і сів за ще не накритий стіл.

Снігу випало дуже багато, і навіть ще не зима. Що буде взимку – уявити складно, але нам, українцям, хотілося б зиму пом'якше, адже українські солдати мерзнуть в окопах та мокнуть під дощами. І завтрашній день не стане винятком. Докладніше про це інформує ТСН.

Повідомляється, що 25 листопада у центральних, південних, більшості північних областей на Закарпатті та Прикарпатті йтиме дощ уночі. А от у Чернігівській, Сумській областях та Карпатах очікується мокрий сніг. А ось вранці у північних, центральних та південних областях прогнозується туман, у західних та північних областях на дорогах місцями буде навіть ожеледиця.

Вітер на Правобережжі північно-західний, на решті території переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура у західних, північних та Вінницьких областях протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, на решті території вночі 1-6° тепла, у східних областях місцями 0-2° морозу, вдень 4-9° тепла, у Криму 10 - 15 °.

У Києві 25 листопада вночі та вранці без істотних опадів, туман, удень дощ. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 0-3° тепла.

За прогнозом народного синоптика Наталії Діденко, у п'ятницю температура повітря в Україні суттєво не зміниться. Опади у вигляді дощу та мокрий сніг продовжать устелювати Україну. Проте у східних областях завтра опадів не передбачається.

Читайте також: