Масована ракетна атака 23 листопада отримала свій результат. Вся Україна втратила електроенергію, воду, опалення та зв'язку, і практично повністю поринула у темряву.

Але стараннями працівників комунальних служб, які добу виконували ремонт на об'єктах критичної інфраструктури, вже 24 листопада українці були при світлі, воді, у теплих будинках і працюючим надшвидкісним інтернетом.

Українці знову повернулися до звичного життя. Однак розслаблятися не варто, адже коли твій сусід - хворий на голову маніяк, від нього можна очікувати удару в спину.

У Telegram-каналі "ХД Дніпро" повідомляється, що існує три варіанти розвитку подій за подальшої масованої ракетної атаки енергетичної інфраструктури України. Цю інформацію опублікував Forbes.

  • Перший – блекаут на Лівобережжі, коли Росія концентрує ракетні удари по транзитних підстанціях, які передають електроенергію із заходу на схід країни.

  • Другий – блекаут усієї країни, коли росія завдає серії одночасних масованих ударів по електростанціях та підстанціях по всій країні.

  • Третій , найгірший – блекаут всієї країни до 7 днів. Він передбачає серію одночасних масованих атак по відкритих розподільних пристроях атомних станцій, а також по з'єднаних підстанціях.

Читайте також: