Через масований ракетний удар по Україні 23 листопада, по всій країні виникли перебої зі світлом, а отже, зі значною частиною життєдіяльності економіки держави та звичного життя українців.

Але жодна ракета не здатна занурити Україну в темряву надовго, а отже, нормальне життя поступово повертається у звичне русло. А багато хто готовий адаптуватися до умов тотального блекауту.

Наприклад, державні банки готуються забезпечувати українців готівкою у разі тривалого відключення світла. Так, Приватбанк збільшив ліміти на зняття готівки у банкоматах, а Ощадбанк скасував комісію для карток усіх банків. Докладніше про це інформує Обозреватель.

Про це повідомили прес-служби обох фінансових установ. У Ощадбанку уточнили, у них тепер також немає окремих лімітів на зняття готівки для карток інших банків. З будь-якої картки можна зняти 50 тисяч гривень на добу.

"У зв'язку з кризовою ситуацією в енергетиці, що викликала підвищений попит на готівку та тимчасові проблеми з функціонуванням банкоматних мереж на певних територіях, Ощадбанк прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток повідомленні.

Читайте також: