Деякі українці попередили, що вже з початку 2023 року вони будуть змушені платити податки наперед. Так, будуть люди, яким доведеться сплачувати внески наперед.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі « Апостроф »

Потрібно повідомити, що вже з 1 січня 2023 року пункти обміну валют мають сплачувати авансові внески з податку на прибуток. Також важливо зазначити, що ухвалено закон №7655 про внесення змін до Податкового кодексу України, який підписав Володимир Зеленський.

Після Нового Року всі власники пунктів обміну валют будуть змушені платити аванс щомісяця за обмінний пункт. Важливо зазначити, що сума цього податку наперед залежатиме від населення та місця розташування.

Наприклад, якщо у населеному пункті мешкає близько 50 000 людей, то власники обмінних пунктів сплачуватимуть авансовий внесок у розмірі 3 мінімальних зарплат з кожного обмінника щомісяця.

Варто наголосити на тому, що аванс не є додатковим податком. Авансовий внесок – це лише частина (або цілий) податок протягом місяця. Також якщо сума цього внеску перевищуватиме обов'язкову, то держава не повертатиме кошти. Але, якщо сума буде меншою за обов'язкову, то доплатити доведеться.

Читайте також:

Війна не закінчиться навесні: Єрмак зробив новий прогноз. Це зовсім не тішить

Муки киян закінчаться: в «Укренерго» розповіли, коли у столиці перестануть вимикати світло

Усього два варіанти: Кирило Буданов розповів, як для РФ закінчиться війна з Україною

Названо дату та головну умову: відомий карпатський мольфар розповів, коли закінчиться війна в Україні