У зв'язку з тим, що віялові відключення від світла стали звичною справою для більшості українців, з'явилися серйозні побоювання щодо майбутньої зими. Проте в Офісі президента України зробили несподівану заяву та сказали, що тотального блекауту не буде.

Відповідну публікацію розмістили у соціальній мережі, посилаючись на слова заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенко.

Вже всі чудово знають, що російські окупанти за наказом Путіна запускають ракети територією України, щоб залишити українців без світла. Однак Кирило Тимошенко вирішив заспокоїти громадян нашої країни і сказав, що справи мають піти на краще.

«В Офісі президента запевняють, що українцям не потрібно їхати за кордон через напружену ситуацію в енергетичній сфері. Повного блекауту в Україні не буде. «Ми вже проходили багато різних найгірших сценаріїв протягом останнього місяця. Я хотів би відразу заспокоїти всіх – виїжджати з країни точно нікуди не потрібно. В інформаційному просторі був «вибух» після виїзду. Виїжджати нікуди не потрібно», - заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко», - повідомляється у соціальній мережі.

Скрін посту у Telegram
Скрін посту у Telegram

Судячи з цього звернення, можна припустити, що «найгірші часи» з раптовими відключеннями від електропостачання можуть залишитися в минулому. Але не треба забувати про свою безпеку та можливі непередбачені обставини.

Читайте також:

Відключення світла: Росія лякає українців фейками. Що потрібно знати

Відбій екстрених відключень світла: Укренерго зробили звернення до киян

Відключення світла: як без пральної машинки та прання зберегти свіжість речей