Українцям нагадали, що 22 листопада – велике свято. Так, цього дня відзначається Матрона зимова та Міжнародний день сина. У зв'язку з цим громадянам України повідомили, чого не можна робити цього дня, щоб не привернути до себе біду.

Відповідну публікацію оприлюднили на популярному сайті новин «1+1»

Насамперед слід повідомити, що 22 листопада православна церква вшановує пам'ять святих мучеників. Зараз йдеться про Онисифора і Порфирія, преподобних Матрона і Феоктиста.

Окрім цього, 22 листопада відбувається святкування на честь ікони Божої Матері «Скоропослушниця». У народі вважається, що з цього дня зима вступає у свої права. Наші пращури у це день налізували різноманітні погодні явища по прикметам і давали прогнози погоди на весну.

Важливо, що 22 листопада категорично не можна віддавати комусь свій старий не випраний одяг, тому що ви можете віддати своє щастя в чужі руки. Цього дня бажано ні з ким не свариться, а навпаки, бути дружнім та привітним.

Для того, щоб не залучати до себе лихо і неприємних наслідків, потрібно дотримуватися цих кількох правил, оскільки 22 листопада вважається важливим днем ​​не тільки для православної церкви.

Читайте також:

Собор архістратига Михайла: що не можна робити на це важливе церковне свято 21 листопада

Різдво Христове 25 грудня: як у католиків прийнято відзначати свято

Різдво Христове 25 грудня: як в Україні зміняться дати православних свят. Календар

Вогняний молодик у листопаді 2022: коли буде і що не можна робити в цей день