Шостий президент України Володимир Зеленський звернувся до українців на честь Дня гідності та свободи. Він вирішив привітати мешканців України зі святом та зробив найпотужнішу заяву.

Відповідну інформацію надали на порталі «РБК-Україна»

Глава України вважає, що українці готові піти на все заради свободи та миру на території України. Володимир Зеленський упевнений, що українці можуть залишитися без води та світла, проте вони ніколи не залишаться без волі.

«Усі побачили, який у нас народ! Готові віддати останнє. Готові стояти до останнього. Не втратили переваги. Мужності. Віри у себе. І об'єдналися. Щоб не втратити свободи. Чи не втратити незалежність. Чи не втратити Україну. Можемо залишитись без грошей. Без бензину. Без гарячої води. Без світла. Але не без волі. І це залишається незмінним», – заявив Володимир Зеленський.

Окрім цього, шостий президент нашої країни нагадав, що українці заплатили і продовжують платити величезну ціну за свою свободу. Також Володимир Зеленський сказав, що українці ніколи не забудуть своїх Героїв і ніколи не вибачать путінських окупантів та тих, хто їм допомагає та підтримує.

"Змін багато, але вони не змінили найголовнішого. Тому що найголовніше - не ззовні, а всередині. І це залишається незмінним. І тому ми витримаємо. Ми вистоємо", - продовжив головнокомандувач Збройних сил України.

Читайте також:

Переговори з Росією: Зеленський заявив, що вже отримав сигнали

«Передавати зиму»: Зеленський розповів про перемогу України

Всього 10 простих пунктів: Зеленський назвав прийнятні умови для переговорів із Путіним